dimecres, 15 de novembre del 2017

  man pedestrian girl road street sidewalk jump asphalt child lane chalk infrastructure school zebra crossing yard panel finnish flooring pedestrian crossing road surface the playground play hopscotch

 

Xilxes crea un nou espai de joc al pati del CEIP Lluís Vives

L'Ajuntament d’aquest poble està treballant en un nou espai de joc al pati del CEIP Lluís Vives de la població amb l'objectiu de seguir millorant aquest espai aprofitant una zona desaprofitada.
Aquesta acció forma part del "Pla Pati Educatiu" impulsat per la Regidoria d'Educació i consistirà en l'adequació del sòl amb formigó i gespa artificial, i en la instal·lació de mobiliari i la plantació d'arbres.
Aquesta intervenció ha estat consensuada amb el Consell Escolar i el claustre, als quals l'Ajuntament ha sol·licitat la seua participació i la seua implicació de cara a pròxims projectes.
El Pla Pati Educatiu intenta convertir el pati del col·legi en un espai per al desenvolupament d'activitats lúdiques i educatives fora de les aules. La primera fase del projecte es va dur a terme l'any passat i ha millorat aquestes instal·lacions amb la creació de zones d'ombra a través de la plantació de moreres, i amb la dotació de mobiliari i nous jocs. A més, també s'han reparat les vidrieres de fora del centre.

Text adaptat per Eva González

Textos de: elperiodic.com

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Seguidors

Visites

Popular Post

Blog Archive

Seguidors

- Copyright © Tot[e]s a una -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -