dimecres, 15 de novembre del 2017


Alumnes presenten  15 projectes a l'Ajuntament d'Alcoi

Uns alumnes de sisè presenten 15 projectes PER A MILLORAR LA CIUTAT als pressupostos participatius.


Els representants de les xiquetes i xiquets alcoians que cursen sisè a la ciutat d'Alcoi es van reunir a l'Ajuntament d'Alcoi, amb l’alcalde, la regidora de Democràcia Participativa i el regidor d’Educació, els van rebre i van escoltar les propostes que tenien per a la ciutat. Ara queda ver si les propostes s'aproven finalment, que es realitzarien amb el pressupost de 20.000 euros que hi ha destinat per a les iniciatives dels més menuts. 


En els mesos d'octubre i de novembre s’han realitzat dinàmiques a les aules de sisè de primària de tots els col·legis alcoians per a explicar als més menuts en què consistien els pressupostos participatius dels xiquets i xiquetes l’Alcalde, va rebre a tots els representats a la Sala de Plens ahir dilluns al matí i va respondre a les preguntes que l'havien fet, també va agrair a tots els escolars que havien participat perquè han donat un exemple de responsabilitat i implicació.

Les propostes es van presentar a través de 3 blocs diferents: Educació i cultura; Medi Ambient; Oci, esports i temps lliure. En el primer bloc, les propostes van ser, de la més a la menys puntuada:La part de medi ambient i l’apartat del temps lliure. La següent fase consisteix l’avaluació per decidir quines propostes són viables. Després es farà la votació i la seua posterior realització a través de la partida de pressupostos participatius dedicada als més menuts que compta amb un pressupost global de 20.000 euros.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Seguidors

Visites

Popular Post

Blog Archive

Seguidors

- Copyright © Tot[e]s a una -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -