dimecres, 29 de novembre del 2017





Milers de persones han clamat als carrers de València contra la violència masclista i reclamen més recursos per a complir les lleis que prevenen aquesta xacra social i protegeixen les víctimes.






Una manifestació ha recorregut aquest dissabte el centre de València per a exigir la fi de la violència contra les dones i recordar les seues víctimes sota el lema 'Ens volem vives, lliures i rebels'. A la marxa convocada per Moviment Feminista de València s'han sumat representants institucionals com la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, partits polítics i organitzacions socials i sindicals com Amnistia Internacional, CCOO PV, UGT-PV, Intersindical Valenciana, centres educatius i plataformes feministes de diverses localitats valencianes.
La marea porpra ha començat a les 19 hores als jardins del Parterre,
encapçalada per una pancarta amb el lema 'Ens volem vives, lliures i rebels, juntes som més fortes!', portada per dones del moviment feminista de València. Acompanyada per una batucada, la comitiva ha transcorregut pels carrers de Colom, Xàtiva i Marqués de Sotelo i ha finalitzat a la plaça de l'Ajuntament amb la lectura d'un manifest contra la violència masclista i un homenatge a les dones assassinades, arreplegat en esqueles portades per les manifestants.
Font : Diarilaveu
Adaptat per : Joanna C. J.
Data : Dissabte, 25 de novembre de 2017 21:00h


Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Seguidors

Visites

Popular Post

Blog Archive

Seguidors

- Copyright © Tot[e]s a una -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -