dimecres, 15 de novembre del 2017


Concentració en senyal de rebuig per l’assassinat de la menuda de 2 anys



En la plaça del Carbó, enfront de l’Ajuntament d’Alzira, al migdia s’ha omplert de alzirenys i alzirenyes que s’han interessant per el senyal de rebuig de la violència. Ahir en la vesprada, un home va maltractar a la seua filla de dos anys, i la xiqueta es va llançar  des de el segon pis. L’home,  va resultar ferit, i va ser traslladat a la comissaria de policia.

Després del delicte, van acudir membres de la corporació ( associació de persones lligades entre elles per una comunitat de regles, d'obligacions o de privilegis), el secretari autonòmic d’Inclusió i l’Agència Valenciana d’Igualtat, Alberto Ibáñez, la directora general de la Infància, Rosa Molero,  la directora de l’Institut Valencià de les Dones, Maria Such i el diputat d’Esquerra Unida al Congrés, Ricardo Sixto.

Diego Gómez, ha declarat que els Serveis Socials municipals no tenien constància de cap denúncia per maltractament. Des de el moment han intentat sense èxit parlar amb la família, i després de la concentració, han pogut fer una reunió amb la tia de la xiqueta.

L’alcalde i els representants del govern valencià s’han posat a disposició de la família per tal d’ajudar en estos moments en tot allò que puguen necessitar.

Adaptada per Luna
Font: el Periòdic 15/11/2017


Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Seguidors

Visites

Popular Post

Blog Archive

Seguidors

- Copyright © Tot[e]s a una -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -