dimecres, 15 de novembre del 2017



L'investigador de la Universitat de València Roberto García-Roa rep un premi de la revista BMC Ecology per la fotografia de natura 'Connections'

Addthis





"La fotografia de natura és aquella que té com a objectiu plasmar en imatges la gran diversitat biològica que ens envolta"

Aquesta és la definició que dóna de les seues imatges Roberto García-Roa, Un investigador a l'Institut Cavanilles de Biodiversitat i Biologia Evolutiva de la Universitat de València i, també, un dels guardonats en el concurs de fotografia de la revista científica BMC Ecology, editada al Regne Unit.


L'obra guanyadora, Connections, mostra tres organismes interaccionant entre si. Esta fotografia no és el que pareix . Quan la veus per primera vegada observes només una abella en una flor". Però, amb una segona ullada, "comences a veure què està ocorrent".


Així ho conta: "Una flor serveix de fons en què una aranya es camufla per a depredar, i és així com pot atrapar l'abella. I també es veu una mosca que, de manera oportunista, aprofita per a alimentar-se de l'abella".


"Aquesta fotografia mostra com estan de connectades unes espècies amb altres i com és d'important tindre en compte aquestes connexions a l'hora de gestionar mesures de conservació".


Font: Diari La Veu
Adaptació : Joanna Calonge Jeffrey
Data : 17 de setembre de 2017




Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Seguidors

Visites

Popular Post

Blog Archive

Seguidors

- Copyright © Tot[e]s a una -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -