dijous, 1 de febrer del 2018





A l’esport també hi ha masclisme, les dones esportistes pateixen rebuig per fer esport.


Però que es el masclisme? Es l’abús de la gent a les dones, diuen que no poden ser lliures i tenen que fer el que les diu la gent, aquest es molt greu, per exemple als homes li posen a la televisió mentre que les dones no apareixen, per aixó volem parlar de Mireia Belmonte.

Mireia Belmonte, nascuda en Badalona, es una nadadora espanyola campiona olímpica, mundial i europea, que compte en les categories de estils de natació, papallona i lliure.


Amb sols 27 anys ha participat en tres llocs olímpics: Al 2008 per primera vegada en Pekín no va conseguir quedar tan bé pero va experimentar que era estar ahi i fer-ho millor, la segona en 2012 va ser en Londres, va quedar amb plata en 200m de papallona, i l'última a 2016 en Río, va ser molt dificil pero va a consegir la medalla d'or, en 200m de papallona, va reflexionar sobre els errors de les olimpiades anteriors per asi llegar fins ací.


Va començar a nadar desde molt xicoteta, els medics li recomendaven que fora a l'aigua, en eixe instant els seus pares van decidir posarla en natació. En el 2006 se va proclamar ganadora infantil de 400m libres.


Aquest tema ens va parèixer molt interessant, creiem que es una esportista a seguir per su dedicació i esforç


Fet per: Andrés Torres, Hector Martínez, Luna Chen

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Seguidors

Visites

Popular Post

Seguidors

- Copyright © Tot[e]s a una -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -