dimecres, 31 de gener del 2018

Les dones a l'esport, Verónica Boquete



Les dones, a l’hora de practicar algún esport sempre tenen menys mitjans,materials, instal·lacions, horaris, espònsors... Això també fa que les lliges femenines de qualsevol esport siguen menys remunerades i vistes per la gent. Hi han moltes esportistes però anem a parlar de la futbolista, Verónica Boquete.

La meitat de esportistes que participen en els jocs olímpics de Rio són dones, però se lis dóna menys importància, a més se li dóna menys importància a l’hora de cerebrar quan quanyen un titol.
 Un exemple de que les dónes les tenen en inferioritat és que  quan una dóna entrena molt i te un cos musculós la societat la considera un home.
Verónica Boquete Giadáns nascuda a Santiago de Compostel·la un 9 d'abril de 1987 és una gran futbolista espanyola que actualment està a París Saint-Germain.
Va començar la seua trajectòria en les categories inferiors del Xuventú Aguiño de Riveira. En 2005 va ser fitxada pel Prainsa Zaragoza i va debutar en la Superliga. Entre 2008 i 2010 va aconseguir dos subcampionats de la lliga i dues Copes de la Reina.
Després d'una temporada a Estats Units, va tornar a les files de l'Espanyol per a signar la seua millor temporada en la qual va anotar 39 gols en 26 partits.
El següent estiu va tornar a Estats Units a Philadelphia Independence, on va ser nomenada millor jugadora de la fase regular i va aconseguir el subcampionat. Va anunciar el seu fitxatge pel Energy Voronezh i amb ell va debutar en la Women’s Champions League.
En resum, les dones poden fer-ho igual que els homes amb dedicació i esforç.


 Treball fet per: Eva González, Marcos Mascuñán i Jose Mª Segarra.

{ 1 comentarios... read them below or add one }

Seguidors

Visites

Popular Post

Seguidors

- Copyright © Tot[e]s a una -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -