dissabte, 9 de desembre del 2017

Els fets van passar el passat dilluns 1 de desembre.

Sempre s'ha dit que el gos es l' animal més fidel de l' home. Un home es va defallir al carrer i la seua gossa,va veure que no es podia moure , va anar correguent arriscant la seua vida.
La gossa va començar a donar voltes en una via on estaven passant vehicles. Ells dos correguen  perill de ser atropellats , però la intenció de la gossa era cridar l'atenció dels conductors. Una parella va veure aquesta preocupació en la gossa i van anar a veure que pasaba.

Una parella es va aturar a socórrer l'home en veure la preocupació de la gossa


 Al baixar del cotxe, van seguir a la gossa i aquesta els va conduir fins al  seu amo malferit. "A un costat estava l'home amb el seu bastó, s'havia fet molt de mal. Mentre arribava l'ambulància la gossa mai es va separar d'ell.
 Quant van arribar els sanitaris la gossa no va voler desenganxar del seu amo i es va introduir en el vehicle com si fora  un familiar. 
Dos dies més tard, la parella va tornar al mateix veïnat per veure com estava l'home després d'haver rebut l'alta hospitalària. Els dos es troben bé. Ell és una persona pobra que viu al carrer amb l'única companyia de la seua fidel gossa.
Sharick Valencia.
Font: La Vanguardia (08/12/201)

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Seguidors

Visites

Popular Post

Blog Archive

Seguidors

- Copyright © Tot[e]s a una -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -