dimarts, 10 d’octubre del 2017



La Fundació també parlarà dels cetacis i tortugues que arriben a les platges valencianes






L'Oceanogràfic va celebrar al setembre el desé aniversari de la Marina de València.
Donà a conéixer la seua campanya de conscienciació contra la contaminació dels mars i oceans per plàstics. També parlà dels cetacis i tortugues que s'encallen a les platges valencianes.
La Fundació Oceanogràfic disposà de dues zones d'exposició. La primera oferí tallers educatius enfocats a la cura i protecció del medi marí, així com un taller de reciclatge.
Els experts del recinte marí explicaren com funciona la Xarxa d'Encallaments, (Formada per la Universitat de València, la Conselleria de Medi Ambient i l'Oceanogràfic) i com s'ha d'actuar en cas de trobar un animal en la platja.
La segona zona exhibí una instal·lació que representa, d'una banda, una platja natural, en la qual es podran trobar els elements naturals que hi ha en condicions normals, com ara boles de posidònia, algues, petxines o ous d'animals. D'altra banda, es mostrà un litoral contaminat per l'impacte humà.
L'equip d'educació de l'Oceanogràfic realitzà a més exposicions enfocades a la cura de les costes, la importància del reciclatge i l'impacte que l'acció humana té en el medi marí.
Joanna Calonge
Font :  Diarilaveu (14/09/2017)

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Seguidors

Visites

Popular Post

Seguidors

- Copyright © Tot[e]s a una -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -